PSYCHOSEXUAL verandert naam in PSYCHO SYNNER, werkt aan negen albums

Ex-Five Finger Death Punch band van drummer Jeremy Spencer psychoseksueel is opnieuw gelanceerd onder de naam Psycho Synner. Dit is de tweede keer dat de band opnieuw is gelanceerd in minder dan een jaar, met de eerste keer in maart, toen alle de muziek van de band is verwijderd van streamingdiensten. Spencer zei destijds dat hij de band opnieuw wilde beginnen omdat hij vond dat het nieuwe materiaal veel sterker was dan het vorige, nu verwijderde materiaal.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Als je records maakt, zijn het momentopnames in de tijd. We maakten het eerste vrij snel, en ik gooide het er zelfstandig uit. En we waren meteen aan de volgende plaat begonnen, en ‘Devil From Hell’ was er. En ik ben, zoals, ‘Fuck, man. Dit vind ik echt leuk. Ik wou dat dit het eerste was dat we lieten vallen.’

“Dus het is, weet je wat? Niemand weet echt veel over de andere muziek, wat ik wel leuk vind, maar ik denk dat dit meer geschikt is voor waar we willen debuteren; dit is wat ik het eerste wilde zijn Dus het is een soort reboot – we beginnen opnieuw. Ik zal de andere muziek later opnieuw uitbrengen, maar deze tweede plaat zal technisch gezien onze eerste zijn. [Laughs]”

Voor deze nieuwe overstap naar zijn Psycho Synner, Spencer zei dat hij wilde dat de naam van de band hun geluid weerspiegelde en voelde niet psychoseksueel passend was. Spencer veranderde ook zijn artiestennaam van Devil Daddy in Grym Synner en veranderde de muziek van de band op alle streamingdiensten.

“Ik kies [Psychosexual] omdat de teksten van het lied in de eerste plaats op seks gericht waren. Dus toen ik een nieuwe rockband vormde, heb ik die naam behouden. Maar toen de nieuwe muziek eenmaal gitaargericht werd, kreeg het een meer sinistere stijl – minder over seks en feesten.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Psycho Synner past perfect bij het zwaardere muzikale profiel van de band en als gevolg daarvan heb ik de personagenaam Grym Synner gekozen. De aanstaande gelijktijdige release van negen albums is niet alleen revolutionair op zich, maar elk album vat perfect het veranderende muzikale landschap van de band samen. Voor elk wat wils! En dat bedoel ik in de beste zin. Hardcore rockers en heavy metal fans zullen precies vinden wat ze leuk vinden en wie we zijn geworden.”

Ik denk dat we zullen zien wat er gebeurt als de negen albums weer uitkomen, in termen van naamsveranderingen. Ondertussen, Psycho Synner heeft een nieuw nummer uitgebracht genaamd “On Your Grave”.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart