Song Exploder | Beeld je draken in

“Volg jou”

Beeld je draken in Oppervlakte Grammy-winnend band uit Las Vegas, Nevada. Ze hebben tot nu toe meer dan 20 miljoen albums verkocht, en dat waren ze… de meest gestreamde band op Spotify in 2018. In maart van dit jaar brachten ze het nummer “Follow You” uit. Zanger Dan Reynolds begon het nummer thuis en later nam de band het mee naar de studio Shangri-La, om delen ervan op te nemen met de legendarische producer Rick Rubin. In deze aflevering breekt Dan het lied af, dat een diep persoonlijk verhaal vertelt over zijn relatie met zijn vrouw.

Jij kan koop of stream “Follow You” hier.

Voor een transcript van deze aflevering klik hier.

Illustratie door Carlos Lerma.

Joel Little, producent
Rick Rubin, uitvoerend producent

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart