NONPOINT’s cover van PRINCE’s “When Doves Cry” is best cool

non-point is terug met een cover van Prinsklassieker uit 1984 “When Doves Cry”, en het is best goed! De hoes neemt wat vrijheden met het arrangement en de harmonieën, wat resulteert in een geweldige mix van non-point‘s stijl en het originele materiaal.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

non-point zanger Elias Soriano zei dat de hoes het resultaat is van een fan-enquête die suggesties bood van alles, van: Metallica tot DMX. Soriano vermeldt dat ook non-point‘s succesvolle cover van Phil Collins‘ “In The Air Tonight” was een suggestie van een fan, dus waarom niet kijken of de bliksem twee keer inslaat?

“Onze fans hebben door de jaren heen altijd een rustige romance gehad met de nummers die we graag coveren. Aangezien onze grootste show in die categorie, onze cover van Phil Collins‘In The Air Tonight’, was een suggestie van een vriend en fan van de band, we vonden het alleen maar passend dat we deze keer al onze fans de kans gaven om hun hoed in de ring te gooien.

“Dus midden in een wereldwijde pandemie hebben we een stemtoernooi in de stijl van een beugel georganiseerd met een lijst met kanshebbers van Metallica tot DMX. Terwijl fans een paar weken stemden, was het opwindend om te zien hoe het van 16 nummers naar de laatste twee ging, Metallica‘s ‘Nothing else Matters’ vs Prins‘Als duiven huilen’. Toen ze kozen Prins, het echte werk begon.

“We gingen door versie na versie. We wisten dat we het recht moesten doen op de grootst mogelijke manier als eerbetoon aan Prins en maak het nog steeds non-point. Ik ben blij te kunnen melden dat de eerste reacties van de weinigen die het hebben gehoord, opwindend zijn en we kijken ernaar uit dat onze fans het nog jaren zullen zingen.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart