FUMING MOUTH Streamt nieuwe single met twee sporen, ze nemen wat ze willen / devolueren

Rokende mond is hier om je weekend zo’n tien keer zwaarder te maken met hun nieuwe tweesporensingle Ze nemen wat ze willen / devolueren. De single bevat “They Take What They Please”, oorspronkelijk uitgebracht als onderdeel van Triple B Records’ America’s Hardcore Volume 5 compilatie en nu voor het eerst digitaal beschikbaar; en “Devolve”, oorspronkelijk uitgebracht als onderdeel van Decibel’s Flexi Series in mei van dit jaar.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“‘They Take What They Please’ is beïnvloed door de enige echte ‘Orgasmatron’ van Motorhead“, zei zanger en gitarist Mark Whelan. “Een nummer dat al jaren een vaste waarde is geweest Rokende mond sinds we begonnen, vooral Sepulturade dekking ervan. Ik heb altijd al een nummer als dit willen doen dat buiten ons normale geluid stapte en op zichzelf kon staan.

“We begeleidden het met ‘Devolve’, een een-tweetje dat snel en hard toeslaat. Beide nummers worden begeleid door een Necromaniac Zine-illustratie, een van de meest bedorven artiesten in death metal.”

Ze nemen wat ze willen / devolueren is beschikbaar via alle streamingdiensten.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart