Song Exploder | Vonken

“Deze stad is niet groot genoeg voor ons allebei”

Vonken zijn de broers Ron en Russell Mael, een legendarisch duo uit Los Angeles. In de afgelopen 50 jaar hebben ze 25 albums uitgebracht. Ze hebben samengewerkt met Giorgio Moroder en Franz Ferdinand, en ze hebben bands beïnvloed zoals Joy-divisie, Geloof niet meer, Björk, en talloze anderen. Regisseur Edgar Wright, wiens films bevatten Shaun van de Doden, Druk gedoe, Babychauffeur, en Scott pilgrim tegen de wereld, heeft een documentaire gemaakt over de band genaamd The Sparks Brothers. Het ging in première om Zonnedans, en verschijnt op vrijdag 18 juni in de bioscoop. In deze aflevering zingen Ron en Russell hun hit ‘This Town Ain’t Big Enough for Both of Us’ uit 1974.

Jij kan koop of stream “Deze stad is niet groot genoeg voor ons allebei” hier.

Voor een transcriptie van deze aflevering, klik hier.

Illustratie door Carlos Lerma.

Adrian Fisher, gitarist
Norman “Dinky” Diamond, drummer
Martin Gordon, bassist
Muff Winwood, producent
Eiland Records
Top of the Pops

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart