Song Exploder | Lucy Dacus

“Duimen”

Lucy Dacus is een zanger en songwriter uit Richmond, Virginia. Ze bracht haar eerste album uit in 2016 en in 2018 vormde ze de band jongensgenie met Julien Baker en Phoebe Bridgers. In juni 2021 bracht ze haar derde album uit, Thuis Video, waaronder het nummer ‘Thumbs’. De eerste keer dat ik het hoorde, wist ik dat ik Lucy wilde vragen hoe en waarom ze het had gemaakt. Na wat COVID-tests spraken we persoonlijk hier in Los Angeles, en ze vertelde me het verhaal van hoe “Thumbs” maanden en maanden nodig had om goed te krijgen.

Jij kan koop of stream “Thumbs” hier.

Illustratie door Carlos Lerma.

Collin Pastore, coproducent
Jacob Blizard, gitarist
Ricardo Lagomasino, drummer
Trace Horse Studio

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart