Song Exploder | AURORA

“Weglopen”

AURORA is een zangeres en songwriter uit Noorwegen, die haar eerste EP uitbracht in 2015, toen ze 19 jaar oud was. Het bevatte dit nummer, “Runaway” en nadat het uitkwam, won Aurora de Noorse Grammy’s voor Beste nieuwe artiest en Beste popartiest. En ze speelde de stem van de noordenwind in Disney’s Bevroren 2. Dit jaar, zes jaar nadat die debuut-EP uitkwam, werd Aurora’s nummer “Runaway” een enorme hit op TikTok. Op het moment dat deze aflevering werd opgenomen, tussen YouTube en Spotify, was “Runaway” meer dan een half miljard keer gestreamd. Voor deze aflevering keek Aurora terug op hoe het nummer voor het eerst begon en hoe het zich in de loop van de tijd ontwikkelde, van de demo tot de definitieve versie.

Jij kan koop of stream “Runaway” hier.

@iamauroramusic

Ik hou zo veel van deze trend ???? er is zoveel schoonheid in deze wereld. ##runawayaurora ##Weglopen

♬ Op hol geslagen – AURORA

Voor een transcriptie van deze aflevering, klik hier.

Illustratie door Carlos Lerma.

Magnus Skylstad, producer en co-schrijver
Odd Martin, producer en gitarist

creditSource link

Leafmusic
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart